Ons product: 

 

Unicum Security heeft zijn bedrijfstak uitgebreid met camera bewaking en inbraakbeveiliging.

In samenwerking met Hikvision en Jablotron zijn wij leverancier om met u een betrouwbaar product te voorzien op het gebied van uw veiligheid. Samen op het gebied van camerabewaking is Unicum Security zonder meer nummer 1 in Limburg. Hier richten wij ons dan ook op om in Limburg u te voorzien van het beste product op de markt om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met een kwalitatieve Camerabewaking bespaart u heel wat moeilijkheden. Onze hoogwaardige IP camera’s zijn ontwikkeld voor u als particulier, maar voor bedrijven.

Voor u thuis hebben we de perfecte oplossing op maat. De goed opgestelde bewakingscamera’s buit en binnen bewaken uw eigendom en sturen hun beelden onmiddellijk naar u door.

 

Camerabewaking: Onze camera's zien alles !

 

Een camerasysteem stelt u niet alleen in staat om tijdig in te grijpen bij problemenrond uw woning of bedrijfspand. U kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en op die manier problemen in de toekomst te voorkomen. Unicum Security garandeert u hierbij de allerhoogste beeldkwaliteit dankzij onze gepersonaliseerde systemen en nauwkeurige werkwijze bij een installatie.

Camerabewaking is immers uw betrouwbare partner in uw leefomgeving.

 

Bij Unicum Security is de slogan, het onverwachte verwachten.

Wij investeren immers voortdurend in kennis en het toepassen van de laatste ontwikkelingen op het vlak van techniek. Camerabewaking door een toestel of een complete bewakingscameraset.

Wij van Unicum zijn de betrouwbare partner die u zoekt.

 

Twijfel dus niet om ons te contracteren. Wij zijn actief in de gehele provincie Limburg.

 

Naar contact